Webhosting

Zakelijke website en e-mail

U hebt het ontwikkelproces van uw website met succes doorlopen en gaat op zoek naar een kwalitatief onderkomen voor uw nieuwe kindje, dit “onderkomen” noemen we hosting. Hosting is de plaatsing van uw website op internet, zodat iedereen met een internetaansluiting uw site kan oproepen. U huurt hierbij eigenlijk een stukje ruimte van een webserver waarop uw site wordt geplaatst. Hosting omvat ook het aanbod van emailfaciliteiten. Bij Compri ICT krijgt u bij uw hostingpakket een service-pagina waarmee u allerlei instellingen kunt maken en uw eigen domein kunt beheren.

Altijd in de lucht

De betrouwbaarheid van de webservers en de connecties met het internet zijn van groot belang, uw website moet immers altijd bereikbaar zijn en uw e-mail moet altijd binnenkomen. Onze servers beschikken over dubbele redundantie, ook zijn er reserve onderdelen beschikbaar, het is dus bijna ondenkbaar dat binnen ons netwerk een verbinding uitvalt. Een kwaliteitsbewakings-systeem garandeert bovendien de voortdurende beschikbaarheid van voldoende bandbreedte. Daarnaast waakt een monitorsysteem 24 uur per dag over het correct functioneren van alle delen van de server.

Snelle laadtijd

Onze webservers zijn ondergebracht bij een datacenter in Dronten, dit is een van de meest geavanceerde datacenters van Nederland, het is rechtstreeks gekoppeld aan de hoofdader van het Europese, Nederlandse en transatlantische internet en heeft een ongekend hoog kwaliteit- en veiligheidniveau. Uw website bezoeker krijgt altijd de snelst mogelijke verbinding, zonder tussenweg, dit maakt dat alle sites die we hosten snel laden.