Webontwikkeling

Gericht op naamsbekendheid en verkoop

Compri ICT ontwikkeld voor haar klanten websites / webshops die gericht zijn op verkoop en naamsbekendheid. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw bedrijf vindbaar in zoekmachines

De website of webshop die u laat maken wordt geoptimaliseerd zodat uw klanten u makkelijk kunnen vinden in zoekmachines als Google. Gezamenlijk schrijven we de juiste teksten. Teksten geschreven voor een optimale vindbaarheid en die bezoekers aanzetten tot actie. Wij melden uw website zoekmachines. Hierdoor wordt uw website snel opgenomen in de zoekresultaten.

Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Uw website of webshop wordt responsive gemaakt. Met responsive webdesign is uw website of webshop optimaal te bekijken én te bedienen op elk apparaat; desktop, pc, laptop, tablet én smartphones. Uw bezoekers hoeven niet meer in te zoomen en vinden eenvoudig de informatie die ze zoeken.

Eenvoudig zelf uitbreiden en aanpassen

U kunt gemakkelijk zelf de inhoud op uw website of webshop aanpassen en toevoegen. Teksten, nieuws, foto’s en afbeeldingen plaatsen, toevoegen of verwijderen doet u in een handomdraai met het eenvoudige Content Management Systeem (CMS). Hiervoor ontvangt in een praktische workshop de kennis.

Meer informatie over onze dienstverlening?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.