MFP Management

Centrale rol in in de kantooromgeving

Multifunctionele systemen zijn al lang niet meer de ouderwetse kopieermachines. De huidige generatie multifunctionals zijn echte alleskunners. U kunt ermee kopiëren, printen, scannen, archiveren, e-mailen en nog veel meer. Hierdoor neemt de multifunctional een steeds centralere rol in in de kantooromgeving.

Gebruiksvriendelijke beheersfunctionaliteiten

Het gevolg hiervan is dat het steeds belangrijker wordt deze systemen op een eenvoudige manier goed te beheren, en het liefst nog centraal ook. Daarom heeft Toshiba veel tijd en energie gestoken in het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van beheersfunctionaliteiten. Met behulp van allerlei beheertools is het mogelijk een Toshiba multifunctional vanaf het bureau te configureren, beheren, monitoren en analyseren.

Natuurlijk kunt u ook met één druk op de knop zien, wie, wat, waar en wanneer heeft geprint of gekopieerd. Door de inzet van de door Toshiba ontwikkelde beheertools heeft u de volledige controle over de apparatuur die steeds belangrijker wordt voor de dagelijkse werkzaamheden.