Toshiba Energy Manager

Minder stroom verbruiken

Steeds meer publieke en private organisaties krijgen harde targets opgelegd om minder stroom te verbruiken. Met de Toshiba Energy Manager bespaart uw organisatie aanzienlijk op de elektriciteitskosten, zonder de productiviteit van de gebruikers te beïnvloeden. Dit gebeurt door het stroomverbruik van elke individuele computer, laptop en Toshiba multifunctionele printer (MFP) op het kantoor centraal te beheren en in te regelen.

Bespaar op stroomverbruik

De Energy Manager van Toshiba levert real-time optimalisatie van uw kantoorapparatuur, waardoor u tot wel 80% op het stroomverbruik ervan kunt besparen. Er worden verschillende energiebesparingsinstellingen toegepast, op basis van vooraf vastgestelde normen. Deze instellingen zijn zodanig ingeregeld, dat ze de productiviteit van uw gebruikers niet inperken. Sterker nog, de Energy Manager kan ervoor zorgen dat de pc’s volledig zijn opgestart als de medewerkers op kantoor verschijnen, zodat ze meteen aan de slag kunnen.

Energy Manager

De Energy Manager past zich simpel aan uw behoeften en werkprocessen, biedt de top in veiligheidsvoorzieningen en verzekert u van een optimaal stroomverbruik.

  • Verminder uw stroomverbruik, maar niet uw productiviteit
  • Verlaag uw operationele kosten en verminder uw CO2 voetafdruk
  • Real-time aanpassing van het stroomverbruik van kantoorsystemen aan de gebruikersbehoeften
  • Simpele invoering van een bedrijfsbreed energiebeheer voor uw kantoorsystemen

Download de brochure Toshiba Energy Manager
Bekijk de video over Toshiba Energy Manager (YouTube)
Lees meer over Toshiba Energy Manager op onze speciale website