Compri Cloud Protection

Onmiddelijke bescherming tegen malware

Compri Cloud Protection is gebaseerd op Panda Security’s eigen Collective Intelligence technologie. Deze is werkzaam in de cloud en maakt gebruik van de ervaringen en feedback van de Cloud gebruikers. Zo kunnen we een onmiddellijke bescherming tegen nieuwe malware bieden in die eerste, meest schadelijke uren om de verminderde prestaties op pc’s te minimaliseren.

Compri Cloud Protection biedt ononderbroken beveiliging voor laptops, desktops, servers, verwijderbare apparaten (etc) met Compri Cloud Office Protection en internetverkeer met de nieuwe Compri Cloud Internet Protection.

Waarom Compri Cloud Protection?

Compri Cloud Protection is zeer licht aangezien al het werk in de cloud gebeurt. Het minimaliseert de belasting van uw systeembronnen. Klanten moeten niet extra investeren in infrastructuur. Compri Cloud Protection biedt u onmiddellijke bescherming tegen de nieuwste virussen en spam, dankzij de scans die uitgevoerd worden op de servers van PandaLabs.

Compri Cloud Protection omvat de volgende services:

Compri Cloud Office Protection:

  • Een beveiligingsoplossing die een continue bescherming voor PC’s, servers en laptops biedt, beheerd vanaf elke locatie via haar intuïtieve webconsole.
  • Maximale bescherming voor PC’s, laptops en servers. Eenvoudig te installeren, te beheren en te onderhouden via de webconsole.
  • Profiel- en groepsgebasserde bescherming voor organisatie en management.

Compri Cloud Internet Protection

Een managed security service voor internetverkeer die voor de beste provisie van veilige en beheerbare toegang zorgt. Een rijke internet ervaring, en dit tegelijkertijd door het verstevigen van beveiliging en het beleid.

Vermindert het risico, verlaagt de kosten, verbetert het verbruik van uw systeem en vereenvoudigt
het IT-beheer.

  • Global cloud service die gebruik maakt van een globale cloud infrastructuur.
  • Gebouwd op baanbrekende, high-performance technologie die latency elimineert.