Cloud Services

Uw  ICT op maat gemaakt

Cloud Computing is geen fenomeen van deze tijd, hoewel velen u dat willen doen geloven. Al jaren kennen we boekhoudprogramma’s in abonnement vorm en wie heeft er geen Gmail, Hotmail of MSN account? Waarom is Cloud dan nu in opkomst? Het zijn vooral de breedband verbindingen die het mogelijk maken om diensten en software ‘uit de muur’ af te nemen.

Steeds meer aanbieders gaan zakelijke oplossingen via Cloud Computing aanbieden, zoals Microsoft met Office365. Maar wellicht is het voor u interessanter om uw eigen Cloud binnen uw organisatie op te zetten. Of u kiest voor een Private Cloud (Managed Desktop concept) zoals Compri ICT dat aanbiedt. Uw ICT Infrastructuur bij ons in het datacenter en u betaalt slechts per werkplek per maand voor de diensten die u afneemt. U ziet, de keuzes zijn legio. Waar het ICT Spirit vooral om gaat is dat u kiest voor een oplossing die écht rendeert – effectief, efficiënt en kostenbesparend.

ICT zonder zorgen

Public Cloud, Private Cloud of een hybride vorm? Er is geen één Cloud oplossing. Cloud Computing is een technische innovatie die het mogelijk maakt om ICT als een service af te nemen. Net zoals gas, water en licht. U betaalt uitsluitend voor wat u gebruikt en kunt flexibel diensten opschalen of afstoten.

Volledig naar uw behoefte. Gemak en het uitblijven van zorgen zijn uw grote winstpunten. Waar uw Cloud ook staat. Dat kunt u met een gerust hart overlaten aan Compri ICT. De Cloud dienstverlener met Focus op uw business en oog voor uw rendement. Weten hoe wij dat doen? Maak dan snel een afspraak voor een eerste kennismaking.