Document Management

Informatie is het meest belangrijke bezit voor de meeste organisaties. Toegang tot de juiste informatie op de juiste tijd kan het verschil maken in een competitieve zakelijke omgeving.

Beheren van documenten

Documentmanagement is het beheren van documenten gedurende de gehele levenscyclus: van creatie, opslag, verspreiding en bewerking tot en met de vernietiging. Elk van deze cycli heeft speciale eigenschappen en kenmerken. Veel bedrijven hebben de stap van het creëren van documenten en deze daarna in een archiefkast archiveren, naar een totaaloplossing waarin alle cycli van een document samenkomen, nog niet gemaakt.

Inhouse Specialisten

Compri ICT heeft de specialisten in huis om dit traject te begeleiden. Of het nu gaat om het scannen van papieren documenten naar een server of het implementeren van een compleet documentbeheersysteem. De Compri ICT specialisten kunnen op elk onderdeel van dit traject waardevol advies geven en de beste oplossing voor een organisatie vinden en een groeiplan samenstellen. Compri ICT zorgt ervoor dat uw informatie juist is opgeslagen en onafhankelijk van tijd moeiteloos toegankelijk is.