Open Text Rightfax

Veilige verzending, opslag en verwerking van documenten

De toonaangevende applicaties voor fax- en documentdistributie van Open Text helpen u snel en veilig fax- en documentdistributie van elke grootte te beheren. Ze stellen u in staat makkelijk documenten vast te leggen, op te slaan, te beheren, te archiveren en te verwijderen.

Faxbeheer

Faxen is één van de meest gebruikte methoden voor veilige uitwisseling van documenten. Terwijl e-mail en webtechnologieën in complexiteit blijven toenemen, is de praktijk van het verzenden en ontvangen van faxberichten vrijwel onveranderd gebleven. In het faxbeheer zelf heeft er echter een evolutie plaatsgevonden van het traditionele faxapparaat naar een hoogst gecentraliseerde, geïntegreerde serveroplossing. Bedrijven die een strategische benadering ten opzichte van het beheer van hun faxinfrastructuur hanteren maken een aanzienlijke besparing ten opzichte van het beheer van traditionele faxapparaten. Daarnaast profiteren ze van de voordelen die het verbinden van faxcommunicatie met hun belangrijkste bedrijfsprocessen oplevert.

Op alle niveaus en in elke bedrijfstak

Open Text Fax Server, RightFax-editie wordt op alle niveaus en in elke bedrijfstak gebruikt, van kleine organisaties tot de Fortune 100. Vandaag de dag ondersteunt Open Text meer dan 20.000 actieve Fax Server-productiesystemen. Open Text Fax Server biedt een volledige geïntegreerde oplossing voor multifunctionele printers (MFP’s) en is tevens te integreren met Open Text Document Server, Alchemy-editie en Open Text Workflow Server, .NET-editie.