DocuWare

Software voor professioneel document beheer

DocuWare is ontworpen om documenten te onderhouden zodat ze direct beschikbaar zijn. Documenten worden elektronisch opgeslagen en georganiseerd in een centrale documentenbibliotheek met gebruikersvriendelijke functies, eenvoudige administratie en beheer en naadloze integratie in uw bestaande omgeving.

Documenten zijn optimaal beveiligd

DocuWare vereenvoudigt elke taak die betrekking heeft op uw documentenstroom. Door uw documenten digitaal te beheren met DocuWare verhoogt u de efficiency op afdelingsniveau of zelfs op organisatieniveau. Werknemers beschikken over de juiste informatie en de service naar uw klanten en de productiviteit verbetert. De documenten zijn optimaal beveiligd en u handelt geheel volgens de richtlijnen van de wetgeving.

Altijd beschikbaar waar en wanneer dan ook

De Toshiba multifunctionele systemen zorgen voor een directe input in het DocuWare-systeem door het digitaliseren van papieren documenten. Met DocuWare zijn documenten altijd beschikbaar waar en wanneer dan ook. Op kantoor, thuis of onderweg op uw smartphone of tablet. Het is eenvoudig om vanuit een andere applicatie toegang te krijgen tot de documenten die opgeslagen zijn in DocuWare. Dit betekent dat zowel papieren als elektronische documenten, zoals correspondentie-, dossier-, e-mail- CAD-, MS Office- en spoolbestanden, kunnen worden bewaard, gedeeld en beheerd vanuit een gecentraliseerde documentenbibliotheek en iedereen altijd met dezelfde, juiste, informatie werkt.

DocuWare is uitgerust met workflowfuncties

Naast het opslaan en beheren van documenten is DocuWare software voor geïntegreerd documentbeheer. Het kan elk type document, ongeacht waar het vandaan komt, automatisch verwerken met interne controleprocedures die u helpen aan kwaliteitseisen te voldoen. DocuWare importeert de documenten, ordent ze, voegt een volledige tekstindex toe en maakt ze beschikbaar voor verdere verwerking.

Aanvullende functies voor dossierbeheer garanderen een veilig, gecontroleerde en geregistreerde toegang. DocuWare is uitgerust met workflowfuncties, Web Content Management en universele integratiefuncties die expansie in de hele organisatie mogelijk maakt.

Belangrijke voordelen

  • Eenvoudig in gebruik – beheer van werkstromen door gebruik van digitale ‘stempels’
  • Statusoverzicht van alle processen in één oogopslag
  • Snellere en efficiënte processen
  • Probleemloos beheer en probleemloze service
  • Optimale beveiliging en transparantie
  • Verhoogt de productiviteit – verbetert de cash flow en verlaagt de kosten
  • Door volledige ontsluiting via webbrowsers en smartphones heeft u direct toegang tot al uw documenten, waar en wanneer dan ook
  • Schaalbaar – uw documentoplossing groeit mee met uw organisatie
  • Eenvoudig te installeren – snelle integratie en korte leercurve voor uw medewerkers

Download de Nederlandstalige datasheet
Download de Engelstalige brochure
Download de flyer workshops DocuWare en Capture
Lees hier hoe Doeco gebruik maakt van DocWare