e-BRIDGE Capture & Store

Fysieke documenten converteren naar PDF-bestanden

Toshiba e-BRIDGE Capture & Store is dé softwareoplossing voor eenvoudig scannen naar uw dagelijkse digitale werkomgeving. U scant uw documenten direct naar alle belangrijke kantoor- en enterprisetoepassingen. De snelheid en het gemak waarmee u zo toegang krijgt tot opgeslagen informatie is sterk toegenomen.

Centrale server

De e-BRIDGE Capture & Store software wordt op een centrale server geïnstalleerd, zonder zichtbaar te zijn op de werkplekken. U scant het document vanaf de MFP en kunt dit document bewerken en manipuleren om het vervolgens op te slaan, door te sturen of beschikbaar te stellen aan collega’s.

Fysieke documenten naar PDF-bestanden

e-BRIDGE Capture en Store converteert fysieke documenten naar PDF-bestanden, zodanig dat de tekst ervan doorzoekbaar wordt. De beschikbare functies variëren van het direct versturen via e-mail en het toevoegen van nieuwe scans aan het PDF-bestand, tot het scheiden van batches met barcodes en het versleutelen van zendingen.

Meer efficiency en minder kosten zijn in deze tijden belangrijke doelstellingen voor elke organisatie; Toshiba e-BRIDGE Capture & Store levert direct een merkbare bijdrage.

Besparing van tijd, kosten en ruimte
Sneller vinden en gebruiken van informatie
Vertrouwelijke en gevoelige informatie opslaan in een beschermd systeem
Besparing op reproductie- en verzendkosten
Eenvoudig te installeren in uw huidige netwerk
Open Connector-architectuur voor simpele integratie