Open Platform

Centrale rol in het netwerk

De nadruk van scannen in de markt verschuift steeds meer van het scannen naar e-mail naar het scannen naar mappen, submappen, bewerkbare documenten en bedrijfsapplicaties. Deze ontwikkeling wordt aangewakkerd door strengere internationale wet- en regelgeving op het gebied van archivering, maar ook door de toenemende noodzaak om documenten beschikbaar te houden in geval van calamiteiten. Het MFP-systeem krijgt daardoor een centrale rol in het netwerk. Tegelijk groeit de behoefte naar server-based software die de archivering via MFP-systemen in goede banen leidt.

Gebaseerd op webstandaarden

Het e-BRIDGE Open Platform is gebaseerd op webstandaarden, zoals XML en SOAP. Dankzij de keuze voor een webservices-aanpak zijn MFP-applicaties voor Toshiba systemen centraal te beheren, wat de uitrol in grote bedrijfsomgevingen aanzienlijk vereenvoudigt.

Twee open interfaces

De Web Service-interface is gebaseerd op de DPWS-technologie. De Meta Scan-interface is speciaal bedoeld voor het scannen naar een bedrijfsapplicatie via XML-metadata. Dankzij het Open Platform kan het systeem op een simpele manier worden uitgebreid met extra functionaliteiten. Denkt u hierbij aan het scannen naar allerlei DMS- en ERP-systemen. Dit werkt met een rechtstreekse connectie naar deze systemen, zodat u bij het multifunctionele systeem zo min mogelijk tijd besteedt aan het scannen.