Open Platform

Centrale rol in het netwerk

De nadruk van scannen in de markt verschuift steeds meer van het scannen naar e-mail naar het scannen naar mappen, submappen, bewerkbare documenten en bedrijfsapplicaties. Deze ontwikkeling wordt aangewakkerd door strengere internationale wet- en regelgeving op het gebied van archivering, maar ook door de toenemende noodzaak om documenten beschikbaar te houden in geval van calamiteiten. Het MFP-systeem krijgt daardoor een centrale rol in het netwerk. Tegelijk groeit de behoefte naar server-based software die de archivering via MFP-systemen in goede banen leidt.

Gebaseerd op webstandaarden

Het e-BRIDGE Open Platform is gebaseerd op webstandaarden, zoals XML en SOAP. Dankzij de keuze voor een webservices-aanpak zijn MFP-applicaties voor Toshiba systemen centraal te beheren, wat de uitrol in grote bedrijfsomgevingen aanzienlijk vereenvoudigt.

Twee open interfaces

De Web Service-interface is gebaseerd op de DPWS-technologie. De Meta Scan-interface is speciaal bedoeld voor het scannen naar een bedrijfsapplicatie via XML-metadata. Dankzij het Open Platform kan het systeem op een simpele manier worden uitgebreid met extra functionaliteiten. Denkt u hierbij aan het scannen naar allerlei DMS- en ERP-systemen. Dit werkt met een rechtstreekse connectie naar deze systemen, zodat u bij het multifunctionele systeem zo min mogelijk tijd besteedt aan het scannen.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email