Hosted telefooncentrale

Met uitgebreide functionaliteiten

Voicemail

Naast de standaard functionaliteit om uw voicemail te ontvangen/beluisteren via de telefoon, is er ook de mogelijk om nieuwe voicemail berichten automatisch als geluidsbestand via email te ontvangen.

IVR / Intelligent Voice Routing

Via de eenvoudige online interface stelt u in welke acties er bij welke toetsen horen.

FoIP / Fax over IP

Faxen ontvangen in een email was al mogelijk. Compri Telecom  heeft het echter mogelijk gemaakt om ook faxen te versturen. Indien u de oude fax apparatuur wilt blijven gebruiken, sluit u uw fax aan op de Compri Telecom   Fax Converter, waardoor de oude traditionele fax lijn opgezegd kan worden.

Minder lijnbelasting

Compri Telecom  heeft functionaliteit ontwikkeld waardoor de VoIP centrale de gesprekken slim routeert. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat interne gesprekken niet de WAN/Internet verbinding belasten.

Firewall

Iedere telefooncentrale is voorzien van een eigen Firewall. De Firewall is eenvoudig te beheren via de webinterface.

Outlook & CRM integratie

Door de integratie met bijvoorbeeld Outlook is het nu ook mogelijk om direct naar uw contacten te bellen.

CDR rapportage

Eenmaal ingelogd kunt u de ‘call records’ bekijken op de online CDR portal. Met dit systeem is het heel eenvoudig om snel uitgebreide PDF-rapporten te maken over onder andere het (realtime) belgedrag.

Conferencing

Standaardfunctionaliteit is de mogelijkheid om conference calls op te zetten met maximaal 3 personen. Deze limiet is aanpasbaar op aanvraag.

Softphones / Softclients

De centrale is compatibel met 98% van de bekende Softphones. Er zijn vele gratis Softclients in de markt, waarbij Compri Telecom de software gratis verstrekt. Hiermee belt u overal ter wereld via een willekeurige internetverbinding met hetzelfde nummer.

IP-telefoons

De telefooncentrale ondersteunt het gebruik van bijna alle IP telefoons die op dit moment in de markt beschikbaar zijn, dus u kiest zelf de telefoon die aansluit bij uw specifieke wensen. Voorbeelden van IP telefoon vendors zijn: SNOM, Aastra, Cisco, Linksys, Polycom en Siemens.

In gesprek wachtrij

De centrale biedt de mogelijkheid bellers in een wachtrij te zetten indien de ontvangende telefoon in gesprek is. Het is hierbij mogelijk een geluidsbestand (wachtmuziek of bericht) af te spelen.

SIP Trunks

Via de online Beheer-Interface is het mogelijk om één of meerdere SIP trunks in te stellen. U kunt hierbij kiezen voor de Compri Telecom SIP trunk of een alternatieve trunk naar keuze. De SIP trunks zorgen voor de koppeling met het traditionele telefonie netwerk.

Belgroepen

Via de online Beheer-Interface is het mogelijk om één of meerdere belgroepen aan te maken. Alle extensies/telefoons binnen deze groep zullen binnenkomende gesprekken tegelijk kunnen ontvangen.

Automatische doorschakeling

Stel eenvoudig het doorschakelen in aan de hand van vooraf bepaalde tijdstippen en daaraan verbonden acties.

Bel-restricties

Beheer eenvoudig welke telefoons naar welke nummers mogen bellen. Het is hierdoor mogelijk om bijvoorbeeld 0900-nummers af te schermen.

Online Monitoring

Onze online monitoring oplossing controleert de ‘gezondheid’ van alle telefooncentrales. Het systeem geeft u een grafische weergave van de historische monitoring rapportage. Hiernaast stuurt het direct een email als er iets onverhoopt niet vlekkeloos verloopt.

Hot-desking

Overal bereikbaar (thuis, onderweg of op kantoor) met hetzelfde nummer.

Wachtmuziek

Pas geluidsbestanden van de telefooncentrale eenvoudig aan via de online interface. Zo kiest u zelf welke wachtmuziek bij uw organisatie past.

ACD (Automatic Call Delivery)

Ideaal voor een helpdesk of callcenter. De centrale wijst binnenkomende gesprekken automatisch toe aan de telefoons die ingelogd zijn.

Automatische IP-telefoon configuratie

De centrale ondersteunt de automatische configuratie van een groot aantal IP-telefoons. De centrale zorgt ervoor dat de telefoons voorzien worden van de juiste instellingen, zonder dat iemand op de telefoon aanpassingen hoeft te maken. Dat is pas plug and play!