De voordelen van Voip

Nooit een beperkende factor bij bedrijfsgroei

Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden over één VoIP trunk is nagenoeg onbeperkt. Daarmee zal je telecomomgeving nooit de beperkende factor zijn bij bedrijfsgroei.

VoIP is locatie-onafhankelijk

Je werkt drie maanden in een ander pand? Je gaat verhuizen? Met VoIP geen enkel probleem. Een VoIP account is gekoppeld aan een toestel of aan een VoIP bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen zeer eenvoudig en aanzienlijk voordeliger.

Hoe flexibel is VoIP?

Je kunt je telefoontoestel koppelen aan iedere netwerk locatie. Werk je een periode in een project ruimte, dan neem je gewoon je toestel mee. Er hoeft niets omgeschakeld te worden en een netwerkbeheerder hoeft geen instellingen aan te passen. Een interne verhuizing is daarmee eenvoudig.

VoIP maakt bellen goedkoper

Gratis bellen wordt nog niet aangeboden voor de zakelijke markt, maar als u de tarieven van Compri Telecom vergelijkt met duie van KPN zan ziet u gelijk het prijsvoordeel.

VoIP en integratie

VoIP is makkelijk te integreren in een ERP of CRM systeem. Klik en Bel vanuit een webbased adresboek wordt hiermee eveneens mogelijk. Ook het herkennen van klanten bij binnenkomende gesprekken is geen enkel probleem.